VAD ÄR SYROX?

Syrox är enkelt.

Syrox är enkelt. Vi på Syrox, som är en del av Axalta Coating Systems, har tagit fram en komplett men kompakt lacksystem som är lätt använda.

Syrox är ett problemfritt och lättanvänt lackeringssystem för bilar – en ekonomisk lösning i vardagen för verkstäder av alla storlekar.


Syrox – inga kompromisser varken på färg eller kvalitet.

 

APPLICERING

Systemet är lätt att lära sig tack vare välbekanta arbetsmetoder. Vi har en omfattande onlinedatabas med över 70 000 kulörkombinationer som ger dig tillgång till ett brett kulörutbud till ett konkurrenskraftigt pris.

PRODUKTFÖRPACKNING

Flaskan är specialdesignad för att göra blandningen väldigt enkel. Våra flaskor är lätta att använda och finns i många mindre storlekar. Det är lätt att se när det är dags att beställa mer färg, eftersom flaskorna har ett påfyllningsfönster för färgnivå. Dessutom blir det mindre avfall.  Skaka flaskan före användning, och sedan är det bara att tuta och köra!

Ingen vinst utan gediget arbete. Syrox handlar i första hand om dig, användaren. Precis allting - från våra funktionella, specialdesignade flaskor till alla våra videoinstruktionervideor – finns till för att göra jobbet enklare för dig.  

Arbetsmetoderna är välbekanta, för att du ska kunna komma igång med Syrox på en gång. Inget
problem, ingen dramatik, bara fantastiska resultat.

INGEN FRAMTID UTAN HISTORIA.

Syrox tillverkas i Europa med modern och tillförlitlig europeisk teknik utvecklad av Axalta Coating Systems, en ledande global leverantör av våt och pulverfärger.

Med över 150 års erfarenhet inom beläggningsindustrin är tillförlitlighet vårt ledord.

INGET TRASSEL, BARA FÄRG.

Syrox-användare har snabb tillgång till vår omfattande onlinedatabas med över 70 000 kulörkombinationer.

Du kan vara säker på att det blir fantastiskt lätt att hitta rätt kulör med hjälp av vår etablerade och beprövade spektrofotometerteknik, Syrox Colour Reader, som är spjutspetsen bland våra kulörverktyg.

Snabb och exakt – vad mer kan man önska sig.