VANLIGA FRÅGOR

F1. VILKA VERKSTÄDER ÄR OPTIMALA FÖR SYROX?

S1. Syrox lämpar sig för nästan alla verkstäder och förhållanden. Den är särskilt väl lämpad för verkstäder som vill ha en lätt och ekonomisk lösning, och i synnerhet verkstäder som är vana vid det traditionella vått-på-torrt arbetssättet med 2,5 skikt och avluftning.

F2. VAD STÅR SYROX FÖR?

S2. Vi på Syrox står framför allt för enkelhet. Syrox är kompakt, lättanvänt och fullständigt fokuserat på användaren. Inga problem, ingen dramatik, bara enkla reparationer dag in och dag ut.

F3. VAD INGÅR I SYSTEMET?

S3. Syrox är kompakt men också komplett, med allt du vill ha och ingenting du inte vill ha. Ett komplett utbud av tillbehör, aktivatorer och förtunningsmedel finns som stöd för våra primers,
baslack och klarlack. Allt har designats och tagits fram med enkelhet i åtanke för att du ska kunna jobba snabbt och exakt – och helt utan trubbel. Produkterna är framtagna med europeisk teknik och tillverkas i Europa.

F4. SYROX ÄR ETT NYTT VARUMÄRKE. KAN JAG LITA PÅ ER KVALITET?

S4. Du kan lita på vår kvalitet och på våra rötter. Vi skiljer oss från våra konkurrenter genom rötterna som vi har i Axalta Coating Systems – över 150 års erfarenhet av lackering. Tack vare detta kan vi löpande utöka vårt lackeringsutbud.

F5. VAR KAN JAG KÖPA SYROX?

S5. Klicka här för mer information om återförsäljare.

F6. VAR HITTAR JAG MER INFORMATION OM SYROX?

S6. För att hitta mer information om vårt kompletta, kompakta och lättanvända lacksystem kontakta oss på.